YKSITYINEN JOOGAOHJAUS

Tarjoan yksityistä joogaohjausta vireystilan säätelyn, stressin- ja elämänhallinnan, itsetuntemuksen ja kehotietoisuuden kasvun sekä liikkumisen tueksi.

Olen harjoitellut aktiivisesti astangajoogaa vuodesta 2013, ja kouluttautunut sekä intensiiviopinnoissa että restoratiivisen joogan ohjaajaksi niin suomalaisissa kuin kansainvälisissä opinnoissa. Tällä hetkellä olen kaksivuotisessa joogaterapeuttikoulutuksessa (300 h).

Periaatteeni on, että opetan kokonaisvaltaisesti joogaa – en sääntöjen suorittamista, liikuntasuorituksia, akrobatiaa tai performansseja. Jooga on paljon muutakin kuin asentoharjoittelua, ja asanatasolla edistynein harjoitus on mielestäni sillä, joka kykenee kuulemaan oman yksilöllisen kehonsa tarpeita ja kunnioittamaan niitä.

Työhuoneellani on joogamattoja, bolstereita, huopia yms. tarpeita harjoituksen yksilöllistämiseen. Lisäksi on mahdollisuus yksityiseen vaatteidenvaihtoon tarvittaessa työhuoneeseeni kuuluvassa sivutilassa sekä mahdollisuus käydä suihkussa wc-tilojen yhteydessä.

Terapeuttinen Astangajooga

Astangajooga on kehon ja hengityksen rauhallista yhteisliikettä. Asanat nivoutuvat saumattomasti toisiinsa, ja harjoitus on luonteeltaan keskittynyt, tuoden kehoon ja mieleen rauhaa sekä hyvää oloa. 

Autan ja ohjaan erityisen mielelläni henkilöitä, jotka haluaisivat tutustua astangajoogaan, mutta joogasalille (shalalle) tai alkeiskurssille meneminen jännittää esimerkiksi ylipainon, joogaamattomuuden tai pitkän tauon vuoksi.

Lue lisää astangajoogasta

Restoratiivinen jooga

Restoratiivinen jooga on elimistön ja mielen palautumisen tukemiseen tähtäävä joogamuoto, jossa fokus on täysin tuetussa lepäämisessä. Restoratiivisessa joogassa käytetään runsaasti apuvälineitä, jotta keho voi hellittää kaikesta ylimääräisestä kannattelusta, ja vain levätä. Asennot ovat rauhallisia, staattisia, ja niissä ei haeta kehoon venymisen kokemusta. Lepääminen on taito, ja restoratiivisen joogan avulla sitä voi opetella.

Harjoitus- ja vastaanottotilassani on apuvälineitä restoratiivisen joogan harjoitukseen, mutta kaikki kodin tavarat sohvatyynyistä lähtien sopivat aivan yhtä lailla. Haastattelun ja oman harjoituksen lisäksi kotiin saa itselle räätälöidyn kotiharjoituksen, jotta lepäämisen opettelua voi jatkaa myös itsenäisesti.

Lue lisää restoratiivisesta joogasta tästä.