Ota yhteyttä / kysy lisää

by dharwp

Kiitos kun kävit tutustumassa! Työni luonteen vuoksi minut saa parhaiten kiinni sähköpostitse. Huomioithan yhteyttä ottaessasi oman tietosuojasi.

Ajantasaisen varaus- ja asiakaspaikkatilanteen löydät sivun alaosasta. Voit kurkata myös “apua psykoterapeutin etsimiseen” -listaa, jos kaipaat lisäresursseja itsellesi sopivan psykoterapeutin löytämiseen.

Työstäni johtuen en ole aina viestinten äärellä, joten vastaukseni voi siis viipyä hetken. Kiitos kärsivällisyydestäsi! 🌷

Alla on kuvattuna tämän hetken tilanne, lista on päivitetty viimeksi 19.1. :)
Mikäli olet tehnyt kanssani aiemmin yhteistyötä, tiedustelethan jatkokäynneistä erikseen!


 • KELA-tuettu kuntoutuspsykoterapia (20-67 -vuotiaat):
  Vuoden 2023 alusta avautuvat pitkän psykoterapian paikat, vakioajat (jo varatut ajat eivät näy tässä listassa):
  ke klo 12.15 (alustavasti varattu),
  Näiden jälkeen seuraavat paikat ovat vapautumassa aikaisintaan huhtikuussa 2023. Myöhäisempiä iltapäiväaikoja on vapautumassa loppuvuodesta 2023.

  Mikäli harkitset yhteistyötä kanssani, voit halutessasi tutkia työntekijäkuvauksestani ja käytänteistäni, tuntuvatko työotteeni ja lähestymistapani sinulle sopivilta. Huomaathan, että vaikeissa epävakaan tunne-elämän / epävakaan persoonallisuuden pulmissa suosittelen ensisijaisesti dialektista käyttäytymisterapiaa, skeematerapiaa tai mentalisaatioterapiaa, joita en valitettavasti itse tarjoa.
 • Lyhytpsykoterapia: Tiedustele lyhytpsykoterapiasta erikseen. Työskentelyaikani painottuvat tällä hetkellä terapiatyön osalta alkuiltapäivään.
 • Psykologikäynnit: Kysy halutessasi työtä, työssäjaksamista tai yksityiselämää tukevista käynneistä. Opetus- ja kasvatusalaan perehtyneenä työterveyspsykologina teen mielelläni yhteistyötä etenkin opettajien, koulujen muun opetus-, ohjaus- ja kasvatusalan henkilöstön sekä varhaiskasvatuksen ammattilaisten kanssa. Toteutettavissa kokonaan etänä.
 • Työnohjaukseen (yksilö- tai pariohjaus) on tavallisesti harvajaksoisuutensa vuoksi tilaa. Toteutettavissa myös kokonaan etänä.
 • Jos olet kiinnostunut koulutusterapiaasiakkuudesta (käynnit 2 krt / vko kahden vuoden ajan), laitathan minulle viestiä, ja välitän sinulle yhteystiedot osaavalle, psykoterapeuttikoulutuksessa olevalle henkilölle.

Koronaepidemian vaikutus vastaanottotoimintaan: Tarjoan vastaanottopalveluita sekä lähi- että etäkäynteinä. Vastaanottotilani yhteydessä on mahdollisuus käsienpesuun wc-tiloissa. Tarjolla on aina käsidesiä. Kasvomaskin käyttö lähivastaanotossa on halutessasi mahdollista, ja noudatan itse alueellisia maskisuosituksia epidemiatilanteen mukaan. Voit lukea koronaepidemian vaikutuksesta tarkemmin Käytännön tietoa -sivun alaosasta.

Toimipisteeni on Hakaniemessä Pitkänsillan päässä osoitteessa Siltasaarenkatu 4. Tarkemmat tulo-ohjeet saat ajanvarauksen yhteydessä. Olen paikalla vain sopimuksen mukaan.


Tmi Dharmanna – Psykologi Anna Granlund
Y-tunnus: 2593939-9