Ota yhteyttä / kysy lisää

by dharwp

Kiitos kun kävit tutustumassa! Työni luonteen vuoksi minut saa parhaiten kiinni sähköpostitse, en voi valitettavasti vastaanottaa puhelintiedusteluja. Huomioithan yhteyttä ottaessasi oman tietosuojasi. Suosittelen välttämään pitkiä ja yksityiskohtaisia viestejä.

Ajantasaisen varaus- ja asiakaspaikkatilanteen saat selville sivun alaosasta erillisestä osiostaan.

Työstäni johtuen olen melko vähän viestinten äärellä, ja vastaukseni voi siis viipyä hetken. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Alla on kuvattuna tämän hetken tilanne koskien uusia, ensimmäiselle käynnille hakeutuvia asiakkaita. Mikäli olet palaava, aiemmin kanssani yhteistyötä tehnyt henkilö, tiedustelethan jatkokäynneistä erikseen. Tämä lista on aina ajan tasalla!

Jos harkitset yhteistyötä juuri minun kanssani, luethan työntekijäkuvaukseni sekä käytänteeni voidaksesi arvioida, ovatko työotteeni, työskentelyaikani ja lähestymistapani juuri Sinulle sopivia! ☺️🌱


  • KELA-tuettu psykoterapia (20-67 -vuotiaat): Vuonna 2022 vapautuneet asiakaspaikat ovat tältä erää täynnä. Ilmoitan mahdollisista muutoksista tällä sivulla. Minulla ei ole jonotuslistaa, odottamisen sijaan suosittelen etsimään ajankohtaisemmin vapaana olevaa työntekijää. Voit halutessasi kurkata koostamaani linkkisivua “apua psykoterapeutin etsimiseen” siltä varalta, että siitä olisi lisähyötyä.
  • HUOM!! Jos etsit mahdollisuutta terapiaan Helsingissä ja olisit kiinnostunut koulutusterapiapaikasta (2 krt x vko kahden vuoden ajan), laitathan minulle viestiä, ja välitän sinulle yhteystiedot osaavalle, psykoterapiakoulutuksessa olevalle henkilölle.
  • Työnohjaukseen (yksilö- tai pariohjaus) on yleensä harvajaksoisuutensa vuoksi tilaa. Kysy ryhmätyönohjauksesta erikseen. Toteutettavissa myös kokonaan etänä.
  • Psykologin konsultaatiokäynneille (n. 1 krt / kk) otan tällä hetkellä pääsääntöisesti vain aiemmin vastaanotollani käyneitä henkilöitä. Toteutettavissa kokonaan etänä.
  • HUS-ostopalvelupsykoterapia: Tällä hetkellä en voi ottaa uusia asiakkaita lyhytterapiaan.
  • Restoratiivinen jooga: Tarjoan muutamalle henkilölle yksilöllistä yksityisopetusta osana ohjaajakoulutustani kevät-kesällä 2022. Lue lisää tältä sivulta.

Koronaepidemian vaikutus vastaanottotoimintaan: Tarjoan vastaanottopalveluita sekä lähi- että etäkäynteinä. Vastaanottotilani yhteydessä on mahdollisuus käsienpesuun wc-tiloissa. Tarjolla on lisäksi aina käsidesiä. Kasvomaskin käyttö lähivastaanotossa on aina mahdollista, ja noudatan itse alueellisia maskisuosituksia epidemiatilanteen mukaan. Voit lukea koronaepidemian vaikutuksesta tarkemmin Käytännön tietoa -sivun alaosasta.

Toimipisteeni on Hakaniemessä Pitkänsillan päässä osoitteessa Siltasaarenkatu 4. Tarkemmat tulo-ohjeet saat ajanvarauksen yhteydessä. Olen paikalla vain sopimuksen mukaan.


Tmi Dharmanna – Psykologi Anna Granlund
Y-tunnus: 2593939-9