Ota yhteyttä / kysy lisää

by dharwp

Kiitos kun kävit tutustumassa! Työni luonteen vuoksi minut saa parhaiten kiinni sähköpostitse. Huomioithan yhteyttä ottaessasi oman tietosuojasi.

Ajantasaisen varaus- ja asiakaspaikkatilanteen löydät sivun alaosasta. Voit kurkata myös “apua psykoterapeutin etsimiseen” -listaa, jos kaipaat lisäresursseja itsellesi sopivan psykoterapeutin löytämiseen.

Työstäni johtuen en ole aina viestinten äärellä, joten vastaukseni voi siis viipyä hetken. Kiitos kärsivällisyydestäsi! 🌷

Alla on kuvattuna tämän hetken tilanne, lista on päivitetty viimeksi 12.11.2022. :)
Mikäli olet tehnyt kanssani aiemmin yhteistyötä, tiedustelethan jatkokäynneistä erikseen!


  • KELA-tuettu kuntoutuspsykoterapia (20-67 -vuotiaat):
    Vuoden 2022 lopussa / 2023 alussa on avautumassa asiakaspaikkoja pitkään psykoterapiaan alkuiltapäivästä (tiistai ja torstai). Voit halutessasi tarkistaa työntekijäkuvauksestani ja käytänteistäni, tuntuvatko työotteeni ja lähestymistapani juuri sinulle sopivilta.
  • Lyhytpsykoterapia: Tiedustele lyhytpsykoterapiasta erikseen. Työskentelyaikani painottuvat tällä hetkellä terapiatyön osalta alkuiltapäivään.
  • Psykologikäynnit: Opetus- ja kasvatusalaan perehtyneenä työterveyspsykologina teen mielelläni yhteistyötä etenkin opettajien ja koulujen muun opetus- ja kasvatusalan henkilöstön kanssa.
  • Työnohjaukseen (yksilö- tai pariohjaus) on harvajaksoisuutensa vuoksi yleensä lähes aina tilaa. Kysy halutessasi lisää!
  • Jos olet kiinnostunut koulutusterapiaasiakkuudesta (käynnit 2 krt / vko kahden vuoden ajan), laitathan minulle viestiä, ja välitän sinulle yhteystiedot osaavalle, psykoterapeuttikoulutuksessa olevalle henkilölle.

Koronaepidemian vaikutus vastaanottotoimintaan: Tarjoan vastaanottopalveluita sekä lähi- että etäkäynteinä. Vastaanottotilani yhteydessä on mahdollisuus käsienpesuun wc-tiloissa. Tarjolla on aina käsidesiä. Kasvomaskin käyttö lähivastaanotossa on halutessasi mahdollista, ja noudatan itse alueellisia maskisuosituksia epidemiatilanteen mukaan. Voit lukea koronaepidemian vaikutuksesta tarkemmin Käytännön tietoa -sivun alaosasta.

Toimipisteeni on Hakaniemessä Pitkänsillan päässä osoitteessa Siltasaarenkatu 4. Tarkemmat tulo-ohjeet saat ajanvarauksen yhteydessä. Olen paikalla vain sopimuksen mukaan.


Tmi Dharmanna – Psykologi Anna Granlund
Y-tunnus: 2593939-9