Ota yhteyttä / kysy lisää

by dharwp

Kiitos kun kävit tutustumassa! Työni luonteen vuoksi minut saa parhaiten kiinni sähköpostitse. Huomioithan yhteyttä ottaessasi oman tietosuojasi.

Ajantasaisen varaus- ja asiakaspaikkatilanteen löydät sivun alaosasta. Voit kurkata myös “apua psykoterapeutin etsimiseen” -listaa, jos kaipaat lisäresursseja itsellesi sopivan psykoterapeutin löytämiseen.

Työstäni johtuen en ole aina viestinten äärellä, joten vastaukseni voi siis viipyä hetken. Kiitos kärsivällisyydestäsi! 🌷

Alla on kuvattuna tämän hetken tilanne, lista on päivitetty viimeksi 21.3. :) Kevät-kesällä lista elää paljon, joten kysy rohkeasti tilanteesta. Mikäli olet tehnyt kanssani aiemmin yhteistyötä, tiedustelethan jatkokäynneistä erikseen!

Mikäli harkitset yhteistyötä kanssani, voit halutessasi tutkia työntekijäkuvauksestani ja käytänteistäni, tuntuvatko työotteeni ja lähestymistapani sinulle sopivilta. Epävakaan tunne-elämän / epävakaan persoonallisuuden pulmissa suosittelen ensisijaisesti dialektista käyttäytymisterapiaa, skeematerapiaa tai mentalisaatioterapiaa, joita en valitettavasti itse tarjoa.


  • KELA-tuettu kuntoutuspsykoterapia ja/tai lyhytterapia. Psykoterapia on kognitiivista käyttäytymisterapiaa (kognitiivis-behavioraalinen). Vapaat tai vapautumassa olevat ajat:
    – Kevät 2023, huhtikuu: Ma klo 13.30 (vapaa)
    – Loppukesä 2023, elokuu: Ti klo 15.30 (vapaa)
    – Syksy 2023: lltapäiväaikoja on vapautumassa marraskuussa. Näistä tietoa myöhemmin.
  • Psykologikäynnit: Kysy halutessasi lisää työtä, työssäjaksamista tai yksityiselämää tukevista käynneistä. Aiemmin vastaanotollani käyneet ovat aina tervetulleita jatkokäynneille! Toteutettavissa kokonaan etänä.
  • Työnohjaukseen (yksilö- tai pariohjaus) on tavallisesti harvajaksoisuutensa vuoksi tilaa. Toteutettavissa myös kokonaan etänä.
  • Jos olet kiinnostunut koulutusterapiaasiakkuudesta (ts. psykoterapiasta koulutuksessa olevan henkilön kanssa), laitathan minulle viestiä, ja välitän sinulle yhteystiedot osaavalle, psykoterapeuttikoulutuksessa olevalle henkilölle.

Toimipisteeni on 5.2023 asti Hakaniemessä Pitkänsillan päässä osoitteessa Siltasaarenkatu 4. Tarkemmat tulo-ohjeet saat ajanvarauksen yhteydessä. Olen paikalla vain sopimuksen mukaan. 5.2023 eteenpäin vastaanotto Kampissa, Fredrikinkatu 61 A.


Tmi Dharmanna – Psykologi Anna Granlund
Y-tunnus: 2593939-9