Ota yhteyttä / kysy lisää

by dharwp

Kiitos kun kävit tutustumassa! Työni luonteen vuoksi minut saa parhaiten kiinni sähköpostitse, en voi valitettavasti vastaanottaa puhelintiedusteluja. Huomioithan yhteyttä ottaessasi oman tietosuojasi. Suosittelen välttämään pitkiä ja yksityiskohtaisia viestejä.

Ajantasaisen varaus- ja asiakaspaikkatilanteen saat selville sivun alaosasta erillisestä osiostaan.

Työstäni johtuen olen melko vähän viestinten äärellä, ja vastaukseni voi siis viipyä hetken. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Alla on kuvattuna ajankohtainen tilanne koskien uusia, ensimmäiselle käynnille hakeutuvia asiakkaita. Mikäli olet palaava, aiemmin kanssani yhteistyötä tehnyt henkilö, tiedustelethan jatkokäynneistä erikseen. Tämä lista on aina ajan tasalla.

Jos harkitset yhteistyötä juuri minun kanssani, luethan ensin työntekijäkuvaukseni sekä käytänteeni voidaksesi arvioida, ovatko työotteeni, työskentelyaikani, ja lähestymistapasi Sinulle sopivia. Psykoterapian osalta suosittelen myös tekstiä psykoterapiaa harkitsevalle. 🌱

  • KELA-tuettu psykoterapia: Pitkäkestoiseen kuntoutuspsykoterapiaan ei ole tällä hetkellä vapaita paikkoja. Jos etsit psykoterapeuttia, kurkkaa “Apua psykoterapeutin etsimiseen” -sivuani! Teen pääsääntöisesti pitkäkestoista psykoterapiaa ja työni yksilöllisyyden sekä laadukkuuden taatakseni pidän asiakasmääräni pienenä. Ilmoitan tällä sivulla, mikäli tilanne muuttuu. Minulla ei ole käytössä jonotuslistaa. Kiitos, että harkitsit minua!
  • Työnohjaukseen (yksilö- tai pariohjaus) on tilaa. Kysy ryhmätyönohjauksesta erikseen.
  • Psykologin konsultaatiokäynneille (n. 1 krt / kk) otan tällä hetkellä pääsääntöisesti vain aiemmin vastaanotollani käyneitä, palaavia asiakkaita.
  • HUS-ostopalvelupsykoterapia (20 krt): Tällä hetkellä en voi ottaa uusia asiakkaita lyhytterapiaan.
  • Koronaepidemian vaikutus työskentelyyn: Voit lukea koronaepidemian vaikutuksesta tarkemmin Käytännön tietoa -sivun alaosasta. Vastaanottotilani yhteydessä on mahdollisuus käsienpesuun wc-tiloissa. Tarjolla on lisäksi aina käsidesiä. Suosittelen kasvomaskin käyttöä vastaanottokäyntien yhteydessä. Käytän itse poikkeuksetta kasvomaskia lähityössä.

Toimipisteeni on Hakaniemessä osoitteessa Siltasaarenkatu 4. Tarkemmat tulo-ohjeet saat ajanvarauksen yhteydessä.


Tmi Dharmanna – Psykologi Anna Granlund
Y-tunnus: 2593939-9