Ota yhteyttä / kysy lisää

by dharwp

Kiitos kun kävit tutustumassa! Työni luonteen takia minut saa parhaiten kiinni sähköpostitse; en voi vastaanottaa puhelintiedusteluja. Ajankohtaisen varaus- ja asiakaspaikkatilanteen saat selville sivun alaosasta erillisestä osiostaan. Se on aina ajan tasalla.

Sähköpostiosoitteeni on kuvassa oikealla. Huomioithan yhteyttä ottaessasi oman tietosuojasi – vältä siis pitkiä ja yksityiskohtaisia viestejä, omia tietojasi näin suojaten. Työstäni johtuen olen melko vähän viestinten äärellä, ja vastaukseni voi siis viipyä hetken. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Tilanne 1/2021 koskien uusia, ensimmäiselle käynnille hakeutuvia asiakkaita. Mikäli olet palaava, aiemmin kanssani yhteistyötä tehnyt henkilö, tiedustele jatkokäynneistä erikseen.

  • KELA-tuettu psykoterapia: Pitkäkestoiseen KELA-kuntoutuspsykoterapiaan ei ole tällä hetkellä vapaita paikkoja. Nämä prosessit ovat lähtökohtaisesti hyvin pitkiä, ja pidän oman asiakasmääräni pienenä, jotta työni pysyy yksilöllisenä ja laadukkaana. Ilmoitan tällä sivulla, mikäli ajankohtainen paikkatilanne muuttuu. Suosittelen terapeuttihakuun erikoistuneita palveluita, kuten Minduuta. Harkitsethan terapeuttia etsiessäsi myös psykoterapiakoulutuksessa olevia, sillä valmistumisvaiheessa olevien kanssa voi usein jatkaa varsinaiseen KELA-tuettuun terapiaan myöhemmin.
  • Yksittäisille käynneille (esim. 1 krt /kk psykologin käynnit tai ohjaus) sekä työnohjaukseen on tilaa. Tervetuloa. 😊
  • HUS-ostopalveluterapia (20 krt): tämän lyhyen terapiamuodon tarjoamisen mahdollisuus on selvityksessä. Tiedän tilanteesta paremmin todennäköisesti vasta tammikuun 2021 puolivälissä tai sen jälkeen.
  • Koronaepidemian vaikutus työskentelyyn: Huomaathan, että koronavirustilanteesta johtuen kaikki käynnit saatetaan joutua muuntamaan videovälitteisen etäyhteyden kautta toteutettaviksi riippuen vallitsevasta epidemiatilanteesta ja siihen liittyvistä suosituksista. Mikäli etävastaanotto ei ole sinulle vaihtoehto, suosittelen etsimään työntekijää, joka tekee pelkästään lähivastaanottoa.

Toimipisteeni on 1/2021 asti Helsingin keskustassa Autotalon ja Tennispalatsin takana osoitteessa Pohjoinen Rautatiekatu 21 B (ns. KY-talo). 2/2021 alkaen siirryn Hakaniemeen. Tarkemmat tulo-ohjeet saat ajanvarauksen yhteydessä.


Tmi Dharmanna – Psykologi Anna Granlund
Y-tunnus: 2593939-9