Hinnasto ja ehdot

Kaikki tutustumiskäynnit 85 € / käynti.

Kelan kuntoutuspsykoterapia 95 € / käynti, Kela-korvauksen jälkeen 37,40 € / käynti. (omavastuuosuus). Kela korvaa käynnistä 57,60 €. Tutustumiskäynneistä kuntoutuspsykoterapiaa varten ei valitettavasti saa Kela-korvausta.

Ajantasaisen muun hinnaston saat ottamalla yhteyttä.

Ajan peruminen

Tärkeää koronaviruspandemian aikana
Ethän tule flunssaoireisena vastaanotolle, vaan ota yhteyttä ja neuvotellaan tilanteesta. Koronaviruspandemian aikana vastaanotot voidaan tarvittaessa järjestää myös etätyöskentelynä! Seuraan valtakunnallisia sekä Kelan ohjeita.

Ajan perumisesta
Voit perua varaamasi ajan veloituksetta 24 tuntia ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen veloitan 50 % varaamasi käynnin hinnasta. Perumatta jääneestä ajasta veloitan käynnin täyden hinnan. Sairaustapauksissa pyrimme ensisijaisesti löytämään korvaavan ajan.

Kelan kuntoutuspsykoterapia-asiakkaiden on hyvä tietää, että Kela ei valitettavasti korvaa peruuntuneista tai perumatta jääneistä käynneistä koituneita kuluja, eikä perumatta jääneiden aikojen laskutukseen siten voida soveltaa KELA-korvaustaksaa.

Psykoterapiasopimus

Kela suosittelee psykoterapiasopimuksen laatimista. Psykoterapia on lähes aina pitkäaikaista ja intensiivistä työskentelyä, ja tästä johtuen siihen kohdistuu satunnaisia käyntejä enemmän asioita, joista on hyvä olla yhtä mieltä jo ennen työskentelyn aloittamista. Arvioi ne siis rauhassa ja kysy jos jokin mietityttää!

Lataa tiedosto tästä:
Psykoterapiasopimus ja kuvaus työskentelystä (PDF)

Psykoterapiasopimuksen tärkeimpänä asiana on varmistaa, että työskentelyllämme on toimivat, selkeät puitteet ja pelisäännöt, jotka tuntuvat molemmista hyviltä. Sopimus allekirjoitetaan yhdessä, kun työskentely aloitetaan.


Ja sitten vielä EU-sääntelyn mukainen pakollinen tiedonanto:


“Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (kuluttajaneuvonta.fi).”

(puuh!)